TERNION - ZATVORITE IZMEĐU TRADICIONALNE I DECENTRALIZIRANE FINANCIJE



TERNION JE HIBRIDNI KRYPTO-EXCHANGE S PHYTOMASS GATEWAYOM I INTEGRIRANIM USLUGAMA PRODAVATELJA. TERNIJSKI PREGLED JE PRILAGODLJIVI, LICENCIRANI I CENTRALIZIRANI OBJEKT KOJI DOPUJE CRYPTO, FIAT ZA CRPTOGRAFIJU I KRITPOGRAFIJU ZA TRGOVANJE. U ICO STADIUMU, ULAGANJE UČINITI HIBRID. OVO UČINITI DECENTRALIZIRANE RAZMJENE S CENTRALIZIRANOM.






O Ternionu


Ternion je hibridna digitalna imovina potpomognuta financijskim ekosustavom koji podržava svoju likvidnost kroz profitabilnu poslovnu aktivnost.Ovo što to znači za vas kao vlasnika tokenera: Zbogom zbog deprecijacije i kolapsa imovine - pridonosi s povjerenjemPaj za robu i usluge pomoću kriptekune bez patnje gubitaka i neuspjelih transakcija uzrokovanih fluktuacijama cijenaPreuzmite VIP tretman pri radu na Ternion Exchangeu, s popustima preko odbora pri plaćanju pristojbi s Ternionom. Prihvatite online plaćanja u kriptoznoj valuti i primajte fiat ili bilo koji drugi novac s Ternion PaymentsomAko pridonese Ternion Initial Coin Ponudom, dobivate više od token - dobivate prolaz za sve pristup u budućnost gdje je kriptotalnost pouzdan financijski alat za potrošače, trgovce, suradnike - sve.
Značajke


Unutar Ekosustava Ternion svi mehanizmi unutarnjih prihoda usmjereni su prema zadržavanju Fonda Likvidnosti Terniona. Baš kao što se Ternion Financial Model oslanja na prirodne tržišne snage kako bi podržao Ternionovu likvidnost, tako i komunalna funkcionalnost Ternionovog token. TRN token je izuzetno dobro integriran u Ternion ekosustav, koji služi kao metoda izmjene naknada koje nastaju putem Ternion Exchange i Ternion Payments businessa. Ovaj uslužni mehanizam može rezultirati većom potražnjom za TRN token, koji se zatim usmjerava u ekosustav, stvarajući sadržanog ciklusa ponude i potražnje. Exchange temeljena je na reguliranom, licenciranom i centraliziranom entitetu koji omogućava kripto da kriptira, zatraži kripto i kripto da bi se otvorio trgovanje. U post-ICO fazi razmjena će postati hibridna. To će olakšati decentraliziranu razmjenu s centraliziranim. Ternion Payment Processor je gateway za plaćanje koji se može implementirati po vlastitom nahođenju dobavljača i izdaju kartice svojim korisnicima. Korisnici također mogu koristiti debitnu karticu kako bi platili dobavljače. Dobavljači mogu odabrati primanje fiat ili cryptocurrency za robu i usluge primjenom Ternion API-ja u njihov način plaćanja. To je moguće zahvaljujući integraciji Burze u sustav. Ternion Liquidity Fund podržava dva poslovna modela i predstavlja stražnju kost Exchange i Payments Processor. Fond je također odgovoran za otkup tokena koji koriste četvrtinu dobiti tvrtke i spaljivanjem u borbi protiv inflacije.
Tehnički podaci


ERC20 CompliantAllows kompatibilnost između svih ERC20 usklađenih tokena, dajući znatne pogodnosti za bilo kojeg korisnika Ternion Ecosystem.RegulatedThe Ternion Exchange ima Europski Crypto trgovanje dozvola №FVR000209FIX API IntegrationTernion će imati FIX API integracije.Želimo premostiti integraciju i ostatak API integracije
Parametar ICO Ternion (TRN token)


Tokeni: TRNToken protokol: ERC20Total token: 95,000,000 TRNToken isporuka u prodaji: 22,500,000 TRNToken isporuka tijekom ICO: 53,500,000 TRNPresales datum: aktivan do 28. lipnja 2018.
DATUM UTK:


Krug A 29. lipnja 29. kolovoz tečaj: 1 TRN 0,65 USD


Krug B 30. kolovoz 30. listopada tečaj: 1 TRN 2.10 USD


Krug C 1. studenoga 30. prosinca Tečajna lista: 1 TRN 3,23 USD


Mekani pokrov: 5 000 000


Tvrdi poklopac: 65 000 000


Plan




P1 2018 Razvoj razvoja razmjene počinje.


Q2 2018Public Pre-Sale. Pokretanje razmjene.


Q3 2018Public Sales.


Q4 2018Decentralizirana Exchange zatvorena beta verzija. Burza uvodi trgovačku marginu.Započinje decentralizirani razvoj razmjene. Razvoj bazena likvidnosti.


P1 2019 počinje razvoj platnog prometa. Pokrenuta decentralizirana razmjena. Plaćanja zatvorena beta. Pokretanje premijera Exchange.


Pokretanje plaćanja za Q2 2019.


TERNION TEAM








Detaljne informacije:


Web-lokacija: https://ternion.io














yusuf ganteng

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ტერნიონი

ВВЕДЕНИЕ ZAN

Ternion – салттуу каржы жана борбордон ортосундагы айырмачылыкты кыскартууга багытталышы