Ternion - υβριδική ανταλλαγή κρυπτογράφησης με την πύλη Fiat και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εμπόρου






Το Ternion είναι μια κρυπτογραφημένη ανταλλαγή νομισμάτων, με έδρα την Εσθονία, προσφέροντας λύσεις πρώτης κατηγορίας για κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης και κωδικοποίηση και επεξεργασία πληρωμών. Μετά την απόκτηση άδειας κρυπτογράφησης, παρόμοια με την άδεια που παρέχει η NASDAQ, η Ternion OÜ θα ξεκινήσει μια πλήρως λειτουργική πλατφόρμα ανταλλαγής κατά το 2018.
Το εδαφικό οικοσύστημα του Ternion αποτελείται από τρεις πυλώνες: Αμοιβαίο Κεφάλαιο Ternion Exchange, Ternion Payments και Ternion Liquidity Funds. Η Ternion συνδυάζει την ασφάλεια των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών πλατφορμών
ανταλλαγή κρυπτοσυχνότητας. Το Ternion προσφέρει στους συμμετέχοντες μια εύκολη μετάβαση μεταξύ του παλιού κόσμου του fiat νομίσματος και του νέου κόσμου του Cryptocurrency. Καθώς αυξάνεται η ρευστότητα στα κεντρικά χρηματιστήρια, το Χρηματιστήριο Ternion θα περιλαμβάνει μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα ανταλλαγής (DEX).





Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς για τον τομέα της κρυπτογραφίας νόμισμα απροσδόκητα αυξήθηκε κατά 600 δισεκατομμύρια $ κατά τους τελευταίους μήνες του 2017. Ενώ bitkoyn λογαριασμούς για ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης, μετά την άνοδο πάνω από $ 200 δισεκατομμύρια κατά τη διάρκεια του έτους, πολλές άλλες εναλλακτικές κρυπτο νομίσματα (Altcoins ), ακολουθεί την ίδια τάση. Παράλληλα, ο συνολικός όγκος συναλλαγών αυξήθηκε κατά την ίδια περίοδο, φτάνοντας στο ανώτατο όριο των 50 δισ. Δολαρίων. ΗΠΑ για 24 ώρες, στο ίδιο εύρος με τον μέσο όρο του NYSE. Με την αυξανόμενη ζήτηση για πλατφόρμες συναλλαγών, μια σειρά από μεγάλα χρηματιστήρια υπέφεραν από DoS (Denial of Service), επειδή υποδομές τους δεν είναι έτοιμη να αυξήσει τον όγκο των εμπορικών συναλλαγών είναι τόσο γρήγορη. Το τελικό αποτέλεσμα για τους χρήστες είναι αργή συντήρηση,




Το Ternion είναι μια υβριδική ανταλλαγή κρυπτογράφησης με πύλη phytomass και ολοκληρωμένη υπηρεσία από τον πωλητή.
Το Ternion Exchange είναι ένα προσαρμόσιμο, αδειοδοτημένο και συγκεντρωτικό αντικείμενο που επιτρέπει κρυπτογράφηση, κρυπτογράφηση και κρυπτογραφία. Στο στάδιο ICO, οι ανταλλαγές θα γίνουν υβρίδια. Αυτό θα διευκολύνει την αποκεντρωμένη ανταλλαγή με ένα κεντρικό.
Η πληρωμή επεξεργαστή Ternion είναι μια πύλη πληρωμής που μπορεί να υλοποιηθεί κατά την κρίση του παρόχου και έχει εκδώσει μια κάρτα στους χρήστες του. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μια χρεωστική κάρτα για να πληρώσουν τους προμηθευτές. Οι προμηθευτές μπορούν να επιλέξουν να λαμβάνουν χρηματικά ποσά με μυστικά ή κρυπτογράφηση για αγαθά και υπηρεσίες, εφαρμόζοντας το API Ternion στη μέθοδο πληρωμής τους. Αυτό γίνεται εφικτό με την ενσωμάτωση του Exchange στο σύστημα.
Το ταμείο ρευστότητας του Ternion υποστηρίζει δύο επιχειρηματικά μοντέλα και είναι το πίσω μέρος της μονάδας ανταλλαγής και επεξεργασίας πληρωμών. Το ταμείο είναι επίσης υπεύθυνο για την ανταλλαγή δεικτών χρησιμοποιώντας ένα τέταρτο των κερδών της εταιρείας και την καύση τους για την καταπολέμηση του πληθωρισμού. Το ταμείο αυτό διατηρεί επίσης ένα άλλο τέταρτο των συσσωρευμένων κεφαλαίων για να έχει διαθέσιμη ρευστότητα για την παγκόσμια επέκταση του Ternion στο μέλλον.
Υπάρχει μια τάση κρυπτογράφησης στην αγορά, η οποία μπορεί να παρατηρηθεί αν κοιτάξετε τον όγκο συναλλαγών κρυπτογράφησης. Τα τρία κορυφαία χρηματιστήρια στην αγορά, τα Bitmex, Okex και Binance, είναι σχετικά καινούργια και δεν προσφέρουν το fiat-tocrypto trading.
Υπάρχει μόνο μια παλιά ανταλλαγή crypto-fiat, η οποία εξακολουθεί να έχει μικρότερο όγκο συναλλαγών από τη νέα κρυπτοκρυπτογράφηση. Ο Kraken, για παράδειγμα, κατατάσσεται στην 11η θέση στην κατάταξη της CoinMarketCap, παρόλο που άρχισε να λειτουργεί πολύ πριν από το Mega-Rally της Crypto.
Όλες οι νέες ανταλλαγές με τους μεγαλύτερους τόμους δεν παρέχουν την ευκαιρία για τραπεζικές μεταφορές σε νομίσματα, όπως για παράδειγμα η Huobi και η Binance. Υπάρχει έλλειψη της Fiat για ανταλλαγή κρυπτογράφησης στην αγορά. Και η ανταλλαγή νέου Crypto σε Fiat μπορεί σίγουρα να αποτελέσει σημείο καμπής για την αγορά.







Στο οικοσύστημα Ternion, όλοι οι μηχανισμοί που παράγουν το εσωτερικό εισόδημα κατευθύνονται για τη διατήρηση του Ταμείου του Ternion Liquidity. Ακριβώς όπως το οικονομικό μοντέλο του Ternion βασίζεται σε φυσικές δυνάμεις της αγοράς για να υποστηρίξει τη ρευστότητα του Ternion, καθώς και τη χρησιμότητα της λειτουργικότητας Ternion token. Το σύμβολο TRN ενσωματώνεται πολύ καλά στο οικοσύστημα Ternion, το οποίο χρησιμεύει ως μέθοδος για την ανταλλαγή των εισφορών που επιβάλλονται μέσω του Ternion Exchange και του Ternion Payment. Αυτός ο ευεργετικός μηχανισμός μπορεί να προκαλέσει αύξηση της ζήτησης για μάρκες TRN, οι οποίες στη συνέχεια επιστρέφουν στο οικοσύστημα, δημιουργώντας έναν κλειστό κύκλο προσφοράς και ζήτησης.









https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_medium=bounty




Μελλοντικές Ternion πλατφόρμα με την πρώτη γενιά πλατφόρμα που παρέχει λύσεις σε ένα πρόβλημα με τον επενδυτή, ο οποίος δεν μπορεί να είναι στην ώρα τους και αλλάζουν κάθε φορά kriptoresursa ή τις συνήθεις ups and drop των τιμών σημειώθηκε στην κρυπτογραφία, αυτή την πλατφόρμα ζήτησε από τους πιθανούς χρήστες που είναι έτοιμοι για αυτόματες ενημερώσεις από τα κινητά τους τηλέφωνα συσκευή για να αφήσει τον κόσμο χωρίς την παραμικρή δραστηριότητα.Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα οικοσύστημα που αντιλαμβάνονται τα αμοιβαία οφέλη μεταξύ των εμπόρων και χρηστών, καθώς και μια πλατφόρμα που μπορεί να συνεχίσει να διατηρεί τη σταθερότητα των πωλήσεων. Για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά από τους περισσότερους επενδυτές, Ternion απόφαση, προσφέροντας έξυπνες λύσεις με μια πλατφόρμα που βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και η ευκολία πρόσβασης στους λογαριασμούς τους.


Για πληροφορίες
Ιστοσελίδα: https://ternion.io/
Τεχνικό έγγραφο: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Τηλεγράφημα: https://t.me/TernionOfficial
Bounty Programs: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4625175.new#new
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899
ICO: https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_medium=bounty


yusuf ganteng
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076429

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ტერნიონი

ВВЕДЕНИЕ ZAN

Ternion – салттуу каржы жана борбордон ортосундагы айырмачылыкты кыскартууга багытталышы