Ternion consta de tres components que funcionen conjuntament i que admeten Ternion (TRN) com una plataforma d'intercanvi útil




Ternion és una plataforma d'intercanvi digital amb llicència, integrada amb portals d'accés i serveis comercials de Fiat. Es tracta d'ampliar la disponibilitat de kriptovalyutnogo mercat mitjançant la connexió dels serveis financers moderns per al sistema financer descentralitzat, que faciliten i promouen la innovació, a més del finançament kriptovom, Ternion com a objectiu promoure la innovació en kriptofinansirovanii mitjançant el desenvolupament de moneda digital que té un suport real per a un negoci rendible i no en especulacions, però des de la força del mercat natural.

Sense Ternion comunitat en una plataforma que té com a objectiu resoldre alguns dels problemes que afecten el mercat cryptovalyutnyh sistema actual, com ara la manca de confiança per l'ICO en la seguretat dels actius digitals que, kriptoobmenah amb els estàndards que són menys rigoroses que les establertes per l'empresa de corretatge és tradicional, i la dificultat funcionant cryptothermine com mètode de pagament.

Ecosistema Ternion ecosistema
Ternion es compon de tres components que treballen conjuntament i que admeten Ternion (TRN) com una plataforma d'intercanvi útil.

Intercanvi
Ternion Exchange és una plataforma d'intercanvi econòmic, assequible i eficaç que permet a l'usuari convertir un xifrat criptogràfic, Fiat sobre criptografia i la criptografia. L'objectiu principal d'aquest intercanvi s'ofereix criptomoneadores com una solució integral.

Procés de pagament del processador Ternion 
El pagament facilita els pagaments entre els seus proveïdors i clients. Els usuaris rebran una targeta de dèbit que poden utilitzar per fer pagaments. Els proveïdors poden triar rebre pagaments que es processin en mode d'assignació de fiat o de criptografia.

Fons de Liquiditat de Ternion
Aquest és el nucli dels altres dos components. Això garanteix que la inflació token TRN no es produeixi i no emmagatzemarà fons acumulats per al desenvolupament de plataformes Ternion.

Token Token 
TRN és un testimoni compatible amb ERC20, que funciona com a token d'utilitat a la plataforma per pagar comissions per canvis o per transferir fitxes als intercanvis de Ternion. A més, els tokens proporcionen compatibilitat amb tots els marcadors compatibles ERC20, que beneficien a tots els usuaris de l'ecosistema de Ternion.

Per què invertir a Ternion?

Aquesta plataforma està disponible a través d'aplicacions per a plataformes mòbils i aplicacions web, la qual cosa fa que sigui convenient no només per a jugadors institucionals, sinó també per a un inversor minorista.

Ternion realitzarà auditories anuals de transaccions i plataformes operatives per assegurar la transparència i la fiabilitat informant al públic sobre el progrés futur.

L'intercanvi Ternion té una llicència comercial europea i compleix amb tots els estàndards europeus establerts per a les transmissions a bord per a controls ràpids.

Aquesta plataforma té un servei d'atenció al client complet que fins i tot conté una alta direcció que ajudarà els clients quan tinguin problemes o problemes relacionats amb Ternion.



Tok Token: 95,000,000 TRN
Lliurament de fitxes amb antelació: TRM 22 500 000
Lliurament de fitxes durant l'ICO: 53 500 000 TRN Data
pre-venda: actiu fins el 28 de juny de 2018.
ICO Data:
Ronda Al 29 de juny 29 d'agost Tipus de canvi: 1 TRN 0,65 USD
Ronda B agost 30 octubre 30, tipus de canvi: 1 TRN 2,10 USD
C ronda l'1 de novembre, 30 de desembre, tipus de canvi: 1 TRN 3,23 USD

Tapa suau: 5 000 000
Tapa dura: 65.000.000


Dins de l'Ecosistema de Ternion, tots els mecanismes que produeixen ingressos interns estan dirigits a fer complir el Fons de Liquiditat de Ternion. Igual que el model Ternion financera depèn de les forces naturals del mercat per donar suport a la Ternion liquiditat, així com funcions d'utilitat Ternion simbòlics. Token TRN molt ben integrat en l'ecosistema Ternion, serveix com a mètode de canvi de les despeses efectuades mitjançant l'intercanvi i pagaments comercials Ternion Ternion. Aquest mecanisme d'utilitat pot generar peticions per a majors fitxes TRN, que després es canalizan de nou a l'ecosistema, creant un cicle de subministrament i demanda.




Informació detallada:



yusuf ganteng

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ტერნიონი

ВВЕДЕНИЕ ZAN

Ternion – салттуу каржы жана борбордон ортосундагы айырмачылыкты кыскартууга багытталышы