ΤΕΡΝΙΟΝ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ




Ο ΤΕΡΝΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΨΗΛΗ ΚΡΥΠΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΠΥΛΗ ΦΥΤΟΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ. Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΕΡΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟ, ΤΗ FIAT ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ. ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ICO, Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΒΡΙΔΙΟ. Αυτό θα διευκολύνει την αποκεντρωμένη συναλλαγματική ισοτιμία με μία κεντρική μονάδα.







Σχετικά με το Ternion


Το Ternion είναι ένα υβριδικό ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο που υποστηρίζεται από ένα οικονομικό οικοσύστημα που υποστηρίζει τη ρευστότητα του μέσω μιας κερδοφόρας επιχειρηματικής δραστηριότητας. Εδώ είναι αυτό που σημαίνει για εσάς ως κάτοχος συμβολικού σήματος: Αποχαιρετήστε την απόσβεση και την κατάρρευση περιουσιακών στοιχείων - συμβάλλετε με confidencePay για αγαθά και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν κρυπτοσυχνότητα χωρίς να υποφέρουν τις απώλειες και τις αποτυχημένες συναλλαγές που προκαλούνται από διακυμάνσεις των τιμώνΑποκτήστε τη θεραπεία VIP όταν εργάζεστε στο Ternion Exchange με εκπτώσεις σε όλη την έκταση όταν πληρώνετε αμοιβές με το TernionΑποδέχεστε online πληρωμές σε κρυπτογράφηση και λαμβάνετε fiat ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα με πληρωμές TernionΌταν συνεισφέρετε στο Ternion Initial Coin Προσφέροντας κάτι περισσότερο από ένα συμβολικό σήμα - αποκτάτε ένα pass-all-access σε ένα μέλλον όπου η κρυπτοεπιτήρηση είναι ένα αξιόπιστο οικονομικό εργαλείο για τους καταναλωτές, τους εμπόρους, τους συνεισφέροντες - όλους.
Χαρακτηριστικά


Στο πλαίσιο του οικοσυστήματος Ternion, όλοι οι εσωτερικοί μηχανισμοί δημιουργίας εσόδων προσανατολίζονται προς τη στήριξη του Ταμείου του Ternion για ρευστότητα. Ακριβώς όπως το οικονομικό μοντέλο Ternion βασίζεται σε φυσικές εμπορικές δυνάμεις για τη στήριξη της ρευστότητας του Ternion, το ίδιο συμβαίνει και με τη λειτουργικότητα του Ternion. Το TokenTTRN είναι εξαιρετικά καλά ενσωματωμένο στο οικοσύστημα Ternion και χρησιμεύει ως μέθοδος ανταλλαγής των τελών που πραγματοποιούνται μέσω του χρηματιστηρίου Ternion και της επιχείρησης πληρωμών Ternion. Αυτός ο μηχανισμός χρησιμότητας μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερη ζήτηση για το σήμα TRN, το οποίο στη συνέχεια διοχετεύεται πίσω στο οικοσύστημα, δημιουργώντας ένα κλειστό κύκλωμα της προσφοράς και της ζήτησης.Ternion Exchange είναι μια ρυθμιζόμενη, αδειοδοτημένη και συγκεντρωτική οντότητα που επιτρέπει την κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης, κρυπτογράφησης και κρυπτογράφησης. Στο στάδιο μετά το ICO η ανταλλαγή θα γίνει υβριδική. Θα διευκολύνει μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή με έναν κεντρικό επεξεργαστή. Ο επεξεργαστής πληρωμών Ternion είναι μια πύλη πληρωμής που μπορεί να εφαρμοστεί κατά την κρίση του πωλητή και εκδίδει κάρτες στους χρήστες του. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη χρεωστική κάρτα για να πληρώσουν τους προμηθευτές. Οι προμηθευτές μπορούν να επιλέξουν να λαμβάνουν το fiat ή το κρυπτοεπιβάρυνση για τα αγαθά και τις υπηρεσίες, εφαρμόζοντας το API Ternion στη μέθοδο πληρωμής τους. Αυτό είναι εφικτό χάρη στην ενσωμάτωση του Χρηματιστηρίου στο σύστημα. Το Ταμείο Υπεραξίας του Ternion υποστηρίζει δύο επιχειρηματικά μοντέλα και είναι το οπίσθιο οστό του Χρηματιστηρίου και του Επεξεργαστή Πληρωμών. Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι επίσης υπεύθυνο για την αγορά των κερμάτων που χρησιμοποιούν το ένα τέταρτο των κερδών της εταιρείας και την καύση τους για την καταπολέμηση του πληθωρισμού.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ πληροφορίες


Το ERC20 CompliantAllows συμβατότητα μεταξύ όλων των συμβόλων που είναι συμβατές με το ERC20, αποφέροντας σημαντικά οφέλη για οποιονδήποτε χρήστη του οικοσυστήματος Ternion.RegulatedThe Exchange Ternion κατέχει μια ευρωπαϊκή άδεια εμπορίας Crypto №FVR000209FIX Το API IntegrationTernion θα έχει ενσωμάτωση API FIX. Θέλουμε να γεφυρωθεί η ενσωμάτωση και η ανάπαυση API ολοκλήρωσης
Παράμετρος ICO Ternion (TRN token)


Tokens: Πρωτόκολλο TRNToken: ERC20Το συνολικό διακριτικό: 95.000.000 TRNToken παράδοση σε προπώληση: 22.500.000 TRNToken παράδοση κατά τη διάρκεια ICO: 53.500.000 TRNPresales ημερομηνία: Ενεργό μέχρι 28 Ιουνίου 2018.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΟΕ:


Γύρος A 29 Ιουνίου 29 Αυγούστου 29 συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN 0,65 δολάρια ΗΠΑ


Γύρος Β 30 Αυγούστου 30 Οκτωβρίου συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN 2,10 USD


Γύρος C Νοέμβριος 1 Δεκεμβρίου 30 συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN 3,23 USD


Μαλακό εξώφυλλο: 5 000 000


Σκληρό εξώφυλλο: 65 000 000


Χάρτης πορείας





Το πρώτο τρίμηνο του 2018 αρχίζει η ανταλλαγή ανάπτυξης.


Q2 2018Διαφημιστική προ-πώληση. Εκκίνηση ανταλλαγής.


Q3 2018Διαφήμιση.


Q4 2018Αποκατασταθείσα Exchange Κλειστή Beta. Το Ανταλλαγή Εισάγει τη Συναλλαγή ΠεριθωρίουΗ αποκεντρωμένη ανάπτυξη ανταλλαγής αρχίζει. Ανταλλαγή Πιστωτικής Ικανότητας Αλλαγής.


Το πρώτο τρίμηνο του 2019 ξεκινά η ανάπτυξη πληρωμών. Αποκεντρωμένη εκκίνηση ανταλλαγής.Πληρωμές κλειστές Beta. Ανταλλαγή Prime Prime.


Q2 2019 Εκκίνηση πληρωμών.


ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΝΙΩΝ







Λεπτομερείς πληροφορίες:


Ιστοσελίδα: https://ternion.io


Λευκή Βίβλος: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf


Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial


Twitter: https://twitter.com/ternionofficial


Τηλεγράφημα: https://t.me/TernionOfficial

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ტერნიონი

ВВЕДЕНИЕ ZAN

Ternion – салттуу каржы жана борбордон ортосундагы айырмачылыкты кыскартууга багытталышы